Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Na Androidu již můžete sledovat i ČT4; ČT24 má zase lepší aplikaci. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 4. 2011 11:15

    anonymní

    Můj operátor má srovnatelné "slevy" ;) 02 pevná linka + nějaký ty volný minuty plus ADSL (rychlost "Až 8MB" :D), to vše normálně stojí cca 750Kc/měsíc mě teď vyjde na 450Kč. (Sice mi ubrali místo na jejich mailu, ale do té doby jsem ani nevěděl, že nějakou mail schránku nabízí...)

    Paušál u T-Mobile dřív téměř 400Kč a teď 170Kč (minuty zůstaly, jen SMS ubrali na 30/měsíc, což mi ale absolutně stačí, protože většinou volám). A vsadím fusky, že když řeknete Vodafonu, že chcete odejít, tak nejen že vám dá ještě větší slevu a umožní vám nakonfigurovat paušál opravdu "na míru", ale nebudete potřebovat ani FB.

    Vždycky jsem se divil, jak to že v zahraničí jsou ty mobilní operátoři, tak levní. Oni jsou levní i v ČR, ale musíte se ozvat jinak vás klidně sedřou z kůže.