Hlavní navigace

Názory k článku Na Facebooku je skoro 50 milionů falešných účtů

  • 12. 3. 2012 10:39

    anonymní

    Obávám se že ani za tuhle cenu není konkurenceschopný. Jako není o čem balení má sice parádní a příslušenství rozsáhlý, ale je to opravdu to kvůli čemu kupuji telefon? Obzvlášť když dnes i cvičená opice dokáže tyhle držáky, nástavce koupit z Číny na ebay nebo alibaba doslova za pár korun včetně poštovného?

    Na trhu je spousta lepších telefonů za menší cenu. Pokud se budeme zuby nehty držet toho, že chceme takovou kravku s takhle obrovským displayem, tak ještě pro masochisty budiž. Ale pořád dva zásadní problémy.
    Prvním výrazně nekvalitní zpracování. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale zpracování telefonu hodnotím jako jedno z nejhorších, které jsem za poslední dva roky v oblasti telefonů viděl. Když jsem ho dostal do rukou, tak jsem si myslel, že se jedná o dummy verzi určenou pro showroomy. Ne, díky to beru v dnešní době jako vtip. Pokud bych měl tu (ne)kvalitu k něčemu přirovnat tak nejspíš k F sérii od čínské společnosti Flyying z roku 2008-2009.

    A druhá výtka je zastaralý Android. Sice nejnovější verzi nepovažuji za povinnost, ale pravda je taková, že nové verze jsou na velkých úhlopříčkách s patřičným rozlišením uživatelsky přívětivější. A to zamrzí obzvláště proto že je Kinzo jednou nohou téměř MID.

    Adekvátní dnešní cena při které by byla šance na nějaké prosazení je imho tak kolem 3999Kč včetně příslušenství. I když osobně i to by bylo na mě za tohle moc.