Hlavní navigace

Na příští středu chystá Google další akci. Zřejmě ukáže nový Android a Nexusy

17. 7. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Sundar Pichai, který má aktuálně v Googlu na starost kromě vývoje Chrome nebo Google Apps i Android, pozval zahraniční redaktora na akci, která se uskuteční příští středu 24. července s 18:00 našeho času. Pozvánka neupřesňuje, o co půjde, pouze se v ní píše o snídani. Jeden z nejdůležitějších produktových šéfů Googlu ale nesvolá armádu novinářů jen proto, aby si spolu dali šunku s vejci. Zcela jistě přijdou i nějaké novinky, čemuž napovídá také oznámený živý přenos na YouTube.

Pozvánka na akci Googlu 24. července

Vzhledem k zaměření Pichaie už asi tušíme, o co půjde. Novinky týkající se prohlížečů a systémů Chrome jsme už dostali na konferenci I/O. Google Apps takové zvláštní akce nemívá. Google nám ale letos stále dluží novou verzi Androidu a také zařízení Nexus.

 

Stále se šušká o druhé generaci Nexusu 7 nebo smartphonu Nexus 5. Čeká se na oficiální odhalení Moto X. Refreshe se možná dočká i Nexus 4 a 16. Google teoreticky může navázat na přehrávač Nexus Q a hlavně se na dva roky odmlčel u tématu chytrých domácností Android@Home. Všechny tyto novinky by měl pohánět Android 4.3 (ve verzi 5.0 už asi nikdo nedoufá). Ale to už vaříme z vody. Příští týden budeme vědět více.

Zdroj: The Verge

Byl pro vás článek přínosný?