Hlavní navigace

Na trh míří první 4000MHz paměti DDR4. Na svědomí je má G.Skill

30. 7. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

G.Skill patří k nejznámějším výrobcům operačních pamětí na světe. V portfoliu této společnosti najdete především dražší paměti, které ocení jednak hráči a také milovníci přetaktování. Na trh nyní míří dvě nové modelové řady operačních pamětí DDR4 – Ripjaws V a Trident Z.

G.Skill DDR4 Ripjaws V a Trident Z

G.Skill DDR4 Ripjaws V a Trident Z G.Skill DDR4 Ripjaws V a Trident Z G.Skill DDR4 Ripjaws V a Trident Z  

Paměti G.Skill Ripjaws V přijdou na trh s novým rozvaděčem tepla, který bude dostupný v pěti barevných kombinacích – červené, modré, stříbrné, šedé a černé. K dostání budou kity s kapacitou 8, 16, 32 a 64 GB. Frekvence začínají na 2133 MHz, nejvýkonnější kit nabídne až 3733 MHz. Dosažení těchto frekvencí bylo možné díky použití pečlivě vybraných paměťových modulů Samsung.

G.Skill DDR4 Ripjaws V a Trident Z

G.Skill DDR4 Ripjaws V a Trident Z G.Skill DDR4 Ripjaws V a Trident Z

Série G.Skill Trident Z míří do sestav ladičů a taktovačů. I v tomto případě bude možné si vybrat mezi kity s celkovou kapacitou od 8 do 64 GB. Nejnižší frekvence již ovšem začínají na 2800 MHz. Špičku nabídky tvoří 8GB kit (2 × 4 GB) s frekvencí 4000 MHz. Jedná se tak o první paměti DDR4 s touto frekvencí na trhu.

 

Cenu zatím výrobce neoznámil, podle parametrů s ovšem nebude jednat o nízké částky a připravte se na to, že budete muset sáhnout hlouběji do kapsy. Na trh zamíří novinky v následujících týdnech.

Zdroj: Techpowerup