Hlavní navigace

Nabídka Start měla nečekané cameo v promu na tablety Surface 2

24. 9. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft nám nabídku Start sebral, aby nám následně vrátil alespoň tlačítko Start. Starý Start se nevrátí, to víme jistě. O to víc ale budete přemýšlet nad tím, na co Microsoft myslel, když produkoval promo na včera večer představený Surface 2. V předváděcím videu bylo možné spatřit zařízení, které z nějakého důvodu disponovalo starší nabídnou Start. Aspoň ji objekt na obrazovce připomínal.

Tip: Microsoft odhalil druhou generaci Surface a spoustu příslušenství

Původní video již Microsoft označil jako soukromé a na YouTube nahrál novou verzi, kde se již staré rozhraní Windows neobjevuje. Na internetu ale naleznete dost důkazů o tom, že se naše oči nespletly. Rudy Huyn, tvůrce vynikajícího 6tagu, na nabídku Start jednak upozornil, jednak se pustil do zkoumání obrázku. Obrázek z reklamy si můžete v plné kvalitě stáhnout z Deviantartu.

 

V rohu snímku se nachází informace o tom, že se jedná o Windows 8. Ovšem o sestavení 7282. Podle výsledků zkoumání Rudyho Huyna jde o Windows Vista, nicméně s použitým vlastním motivem vzhledu, jenž se nazývá Windows 8 Build 7282 RC. Čili, Microsoft při tvorbě proma použil uživatelský koncept z Deviantartu.

Zdroj: @RudyHuyn

Byl pro vás článek přínosný?