Hlavní navigace

Názor k článku Nedostatek Wi-Fi čipů. Ceny vzrostly až 5×, můžou zdražit routery a další zařízení od Pan Jaroslav Crha - Redmarxi, znáš takové to pořekadlo, že za komunistů...

  • 12. 8. 2021 17:12

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    Redmarxi, znáš takové to pořekadlo, že za komunistů se stála fronta na hajzlpapír ? A víš jak to bylo doopravdy ? Vyhořela továrna, rozkřiklo se to a lidé protože měli strach, tak zbytečně honem všichni valili koupit hajzlpapíry a zásoby vykoupili. Přitom skladových zásob bylo dost a v klidu se dalo přečkat do obnovy výroby. jenže lidé - ovce jsou blbý. A to stejné je teď, na moravě tornádo rozbilo tisícovku domů a všichni, honem nakupme cement, dřevo a tašky, protože nebudou. Tak co se stalo? Nic není, protože blbečci si honem museli nakoupit palety cementu, které jim teď leží někde v garáži, úplně zbytečně. Mohli opravu střechy odkládali deset let, ale ne oni museli opravit střechu letos, protože najednou slyšeli, že nebudou střešní tašky, tak žádná solidarita s moravou, honem musíme vyměnit střechu, protože nebudou tašky! pomoc zachraň se kdo můžeš.
    EU pořád straší tím, že chce zrušit spalovací auta, no tak všichni kdo můžou, včetně firem nakupují spalováky dokud jsou. Takže to chce klid, nohy do lavóru, užij si zbytek léta, a kašli na to. Na podzim budou volby, tak to tam hoď tomu kdo ti slíbí, že zruší covid opatření a pokud se ti volba podaří, bude příští rok zase všechno v pohodě. Akorát se všechno zdraží, tak si nezapomeň zaměstnavateli říct o víc peněz.