Hlavní navigace

Nejdražší iPhone na světě stojí 5 mil. liber

15. 10. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pokud máte zbytečných 142 milionů korun, můžete si koupit 142 vozů Škoda Superb v plné výbavě, 171 000 hektarů Měsíce, nebo taky jeden iPhone 4. Tedy ne, že by se Steve Jobs zbláznil, to spíš britský designér Stuart Hughes, který se zabývá výrobou luxusních elektro-gadgetů.

Ten totiž připravil nejdražší telefon na světě – iPhone 4 Diamond Rose, který si cení na 5 milionů liber. Na hranách telefonu se nachází asi 500 diamantů, celkem přes 100 karátů. Dalších třiapadesát diamantů je schováno v jablečném logu vzadu.

Zájemci by si měli pospíšit, vyrobeny budou pouze dva modely (oba s 32GB pamětí, jen tak mimochodem). Kromě telefonu dostanete ještě sedmikilovou žulovou krabici uvnitř potaženou kůží.

iPhone 4 Stuart Hughes

Kdybyste náhodou tolik peněz neměli, ještě můžete koupit iPhone 4 Gold Edition za 21 995 liber. Už název prozrazuje zlaté provedení, konkrétně 150 gramů (!) 24karátového zlata. Pro největší chudáky je připraven Diamond Edition za 14 995 liber. Diamantů je méně, ale telefon je bílý. A kdo má dnes bílý iPhone 4?

V nabídce Hughese jsou i iPady, MacBooky, televizory, Nokie, BlackBerry a další gadgety.

Zdroj: Engadget, Stuart Hughes

Byl pro vás článek přínosný?