Hlavní navigace

Nejdražší reproduktory Sonosu si dáte do stropu, ale poskytnou špičkový zvuk

Sdílet

Sonos rozšiřuje své portfolio produktů o nové stropní reproduktory. 8" reproduktory ale nebudou levnou záležitostí, za pár si Sonos řekne necelých 27 tisíc.

Americká společnost vyrábějící hudební zařízení si za dobu své existence vydobyla silné místo na trhu právě díky kvalitním reproduktorům s výborným zvukem a ještě lepším multi-room systémem. Nyní se portfolio Sonosu rozrůstá o další produkt, konkrétně o nové 8" stropní reproduktory, které společnost vyvinula ve spolupráci s firmou Sonance.

Novinka cílí především na ty, kteří chtějí diskrétně ozvučit místnost a nechtějí mít nikde viditelné žádné „bedničky“. Nové stropní 8" reproduktory se vzhledem velmi podobají staršímu 6" modelu, společně však sdílejí magnetickou mřížku, která zajišťuje vzájemnou kompatibilitu mezi těmito dvěma produkty.

Nové 8" stropní Sonos reproduktory

Autor: Sonos

Nové 8" stropní reproduktory navržené opět ve spolupráci se Sonance mají na míru vyrobený basový reproduktor a motor s vysokým zdvihem pro středy, hluboké basy sahající až do 32 Hz a větší poslechovou plochu. Výškový 30mm reproduktor dostal nově optimalizovaný vlnovod, který mu má poskytnout přirozenější znění vokálů a lepší vysokofrekvenční rozptyl pro šikmé a rovnoměrné pokrytí.

KL24

Viceprezidentka a generální ředitelka Sonos Professional k novým reproduktorům řekla: „Stropní reproduktor v nové 8" velikosti byl navržen v přímé reakci na potřeby našich instalačních techniků, kteří žádali větší výběr a flexibilitu. Tento nový přírůstek poskytuje výrazný zvukový profil a ohromující výkon. Spárováním reproduktorů Sonos Architectural se zesilovačem Sonos tak zákazníci získají výrazně lepší zážitek. Přidání 8" stropního reproduktoru poskytuje profesionálním instalačním technikům a zákazníkům svobodu a flexibilitu při výběru designu a zvuk, který dokonale zapadne do jejich prostoru.“

Stropní 8" Sonos reproduktory nebudou levnou záležitostí

Autor: Sonos

Všechno to zní až moc krásně, dokud nepřijde řeč na cenu. Za pár nových 8" stropních reproduktorů si Sonos řekne 26 990 Kč, což rozhodně není málo. Nové reproduktory dorazí na pulty obchodů na jaře letošního roku.

Sonos Arc vs. Beam 2. Souboj o Dolby Atmos u vašeho televizoru Přečtěte si také:

Sonos Arc vs. Beam 2. Souboj o Dolby Atmos u vašeho televizoru

Byl pro vás článek přínosný?