Hlavní navigace

Nejlepší čtenářské recenze odměněny Kingstonem

5. 8. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

O výhercích posledního kola soutěže Kingston tentokráte rozhodovala odborná porota složená z redaktorů a moderátorů fóra ExtraHardware. Ta hodnotila zaslané uživatelské recenze, které byly zveřejněny na našem uživatelském fóru. Výsledky jsou následující: 


 

 

1. místo

USB Flash Drive DataTraveler mini fun 4 GB

Radeon HD4850 vs AC Accelero S1 (Rev2)
autor: fix-cz

"Dneska byl opravdu parný den, rtuť teploměru se už už sápala po třicítkových hodnotách, no ale když jsem se v Catalystech podíval na teplotu nového Radeonu HD4850, skoro mi přeběhl mráz po zádech. Při podobných teplotách už pomalu začíná vřít voda, navíc referenční chladič rozhodně nepatří k nejtišším... No prostě nastal čas trochu provětrat Accelero S1 Rev2 od firmy ze země kulatých sýrů, čertovsky přesných hodinek a bankovních trezorů - švýcarské Arctic Cooling..." (celý článek)
 

2. místo

2GB microSD Memory Card s adaptéry

Audiotrak Prodigy 7.1 HiFi – věrný zvuk
autor: estec

"Audiotrak vyrábí zvukové karty pod záštitou výrobce profesionální audio techniky ESI. Zvukové karty od Audiotraku jsou určeny multimediálním nadšencům, ale také hráčům her, a zcela jistě muzikantům (na poloprofesionální úrovni). Jednou z nich je Audiotrak Prodigy 7.1 HiFi, což je nástupce své starší sestry Prodigy 7.1..." (celý článek)
 

3. místo

2GB microSD Memory Card + USB micro Reader

Thermalright HR-03/R600 + HR-11
autor: fabledwarrior

"Jsou to zhruba dva týdny, co se mi naskytla šance výhodně koupit grafickou kartu Sapphire ATi Radeon HD 2900XT 512MB, neváhal jsem tedy a kupoval jsem. Z řady testů a recenzí jsem moc dobře věděl, že můj nový Radeon s jádrem R600 hodně topí a také že její referenční chladič je velmi hlučný a málo účinný. Přemýšlel jsem tedy, jaký jiný chladič koupit. Moje volba padla téměř jednoznačně na Thermalright HR-03/R600..." (celý článek)

Výhercům gratulujeme.
 

KL24

Výherce prosíme o zaslání adresy pro zaslání výhry na e-mail info@extrahardware.cz, uveďte i kontaktní telefon (pro přepravní službu). 

Soutěže se nesmí zúčastnit zaměstnanci společností Extra Publishing, Kingston a Dataconsult. Každá fyzická osoba může vyhrát právě jednu cenu, pokud někdo vyhraje v jednom kole, nemůže již vyhrát v žádném z dalších kol. Výjimkou je pouze tvorba vzhledu fóra ExtraHardware (4. kolo), tuto cenu si odnese autor nejlepšího vzhledu, bez ohledu na to, zda již vyhrál v jednom z minulých kol.

Byl pro vás článek přínosný?