Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku 7 tipů na nejlepší fotoaparát – kompakt nebo ultrazoom [Vánoce 2017]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 28. 11. 2017 15:50

    ElPavel (neregistrovaný)

    V roce 2006 jsem si koupil Fujifilm FinePix S6500fd a dodnes to je nejlepší digitální foťák co doma máme. A to i přesto, že v roce 2013 jsem koupil Nikon 1 a protože mne okamžitě zklamal tak i Nikon 5100. Místo malé brašny, jsem na lov fotech začal chodit s velice těžkým batohem s mnoha objektivy. Investice za desítky tisíc a výsledky horší, než se starým Fujifilmem, především po stránce ostrosti a rychlosti, a v šeru přestává úplně fotit. A udělal jsem opravdu hodně fotek, při všech možných nastaveních. Nikon 5100 byl v roce 2012 v ČR vyhodnocen jako nejlepší středoformátová zrdcadlovka a byly na něj napsané oslavné články. A na to jsem se tehdy bohužel chytil. Dal jsem na názor jiných. Od té doby, už nevěřím žádným článkům na téma nejlepší foťák. Můj budoucí foťák si vyberu na základě vlastního velice pečlivého výběru a především osobní zkušenosti s kvalitou snímků. Pozn.: Článek zde napsaný se mi líbí a nic proti němu nemám.