Hlavní navigace

Názor k článku Zvolili jsme nejlepší mobil a notebook roku 2017 od Cikáda - ThinkPad je univerzálnější? V čem? V grafice,...

  • 1. 1. 2018 23:02

    Cikáda

    ThinkPad je univerzálnější? V čem? V grafice, která tam je jen proto, aby byla? Nebo v displeji, který je minimálně o kategorii horší než v XPSku? Nebo ta univerzálnost spočívá v tom, že je ThinkPad větší a těžší? S klávesnicí je to těžší, protože to je do jisté míry subjektivní záležitost, ale od té doby, co Thinkpady dělá Lenovo, jsou ty klávesnice horší a horší...
    Ad Surface - To, že má laptop odpojitelnou klávesnici z něj ještě nedělá tablet (komponenty v klávesnici, váha... to vše hovoří jasně), ale chápu, že se to zase nehodí do krámu.

    K telefonům - vytýkat Xperii svižnost systému je vtip? Zrovna Sony má Android vyladěný opravdu dobře, přičemž je překonávají snad jen Pixely (a zrovna LG v tom dvakrát nevyniká). Výtka o kapacitě baterie je úsměvná, zvlášť když LG G6+ vydrží o (výrazný) kus méně (např. testy z gsmarena, apod.). Obrat "famózní foťák" nemá smysl komentovat, to už je snad trolling.

    Na tento web jsem začal chodit díky poměrně kvalitnímu zpravodajství (především z oblasti CPU a GPU). Toto se ale těžce nepovedlo. Jen by mě zajímalo, jestli je to skrytá inzerce, nebo jen zaujatý redaktor.