Hlavní navigace

Názor k článku Levněji to ještě nebylo. Office 365 na celý rok jen za 599 Kč od Nolwendil - 5 instalací na PC je 5x aktivovaná offline...

  • 20. 10. 2017 14:34

    Nolwendil

    5 instalací na PC je 5x aktivovaná offline instalace plnohodnotných Microsoft Office na PC či velkém tabletu. Office pro iPad, iPhone či Android pro využití plné funkcionality vyžadují přihlášení, ale nepočítají se jako licence na zařízení, takže jich můžete mít kolik chcete.
    V praxi to vypadá tak, že každý uživatel musí mít účet Microsoft (podobně jako pro použití telefonu s Androidem musíte mít Google účet). Vy si ve svém účtu Microsoft aktivujete licenci Office 365 Home, a přidáte tam až čtyři další lidi z rodiny. Každému z nich se v jeho účtu Microsoft aktivuje 1TB OneDrive a ty minuty na Skype. Zároveň se mu tam zobrazí možnost instalovat Office na PC, a tím ukrojit jednu z celkového počtu licencí. Není omezen počet instalací na uživatele, jen počet celkových licencí. Tedy můžete mít dohromady 5 členů domácnosti, kdy třeba jeden má 3 stroje, další má 2 stroje, a ostatní se spokojí s mobily a tablety. Není to typický příklad, ale je to možné.
    Ve svém účtu pak uvidíte všechna zařízení s instalací Office. Pokud některé chcete deaktivovat a uvolnit si tak jednu instalaci, můžete to udělat právě ze svého účtu. Nevím, možná to zní komplikovaně, ale až to ve svém účtu uvidíte, tak je to celkem jasné a logické.