Hlavní navigace

Nejvyužívanější funkce AI míří do smartphonů Honor

Sdílet

 Autor: Honor
Společnost Honor dnes oznámila, že ve spolupráci s Googlem zavádí do některých svých telefonů funkci Circle to Search.

Podle Samsungu jde vůbec o nejvyužívanější AI funkcí na mobilních telefonech. U Honoru bude dostupná ve vlajkovém modelu Honor Magic V3 a na telefonech řady Honor 200 (zřejmě však ne u modelu Lite). Na druhé jmenované se dostane do konce roku, u Magicu V3 ji můžete vyzkoušet už nyní.

Funkce Circle to Search umožňuje uživatelům (pomocí služby Google) okamžitě vyhledat jakýkoliv obsah, který vidí na svém telefonu. Stačí text, obrázek nebo video, o kterých chtějí získat více informací, označit zakroužkováním prstem, a to bez přepínání mezi aplikacemi.

ICTS24

Funkci Circle to Search brzy obohatí nástroj jazykového překladu pro okamžité přeložení textu na displeji Přečtěte si také:

Funkci Circle to Search brzy obohatí nástroj jazykového překladu pro okamžité přeložení textu na displeji

Honor Magic V3 je aktuálně nejtenčím skládacím smartphonem a ve verzi 12+512 GB je v prodeji za cenu 41 490 Kč.

Honor má v telefonech i jiné funkce AI, například Honor AI Eraser, Face to Face Translation a Honor Notes. Všechny spolupracují s Google Cloud. Circle to Search doposud funguje na telefonech Google Pixel (za funkcí původně stojí právě Google), Samsung Galaxy a na některých modelech od Xiaomi.

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.