Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nekompatibilitu Coffee Lake a Kaby Lake prý Intel podle výrobců desek vyrobil uměle. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 2. 10. 2017 22:02

    senna.tors (neregistrovaný)

    myslím si že naopak! - výrobci budou jen a jen rádi, že intel stále něco mění a nutí tak lidi neustále měnit MB a tak mají výrobci stále jistý odbyt kusů...Protože v dnešní době by normální uživatel neměnil nejméně pět let HW a někdy i víc, protože v podstatě není proč? HW dosti předběhl dobu a i na osm let starých čtyřjádrech, jede dnes v podstatě většina SW. /samozřejmě nepočítám do této skupiny hráče, HW nadšence a ortodoxní overclockery;) ju ? / Dnešní průměrný uživatel není nucen měnit PC a jeho platformu po mnoho let, pokud mu neodejde v daném HW nějaké "kurwítko". A série TUF od Asusu a Military Class od MSi, je osazena v podstatě součástkami, jež přežijí svoji morální hodnotu minimálně dvojnásobně! (A věřím, že i ostatní výrobci mají v portofoliu nějaké zastoupení podobně "odolných kusů" HW). Takže výrobci v podstatě mohou intelovské rošády požehnat a mnout si ruce, kdy je toto umělé znemožnění kompatibility na stejně pojmenovaném socketu jen a jen potěší! ;)