Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nepřekvapivé odhalení. Výroba Pixelu XL nestojí ani 300 dolarů. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 28. 10. 2016 17:25

    Zann (neregistrovaný)

    Zkuste se na moment soustředit (ne jen plkat) a prozraďte mi, kde jsem napsal, že já "to tak umím"? Odpovím si sám, nikde :-) Jen jsem vycházel z toho co sice v bulváru podobném tomuto nenajdete (a nevím zda-li se jednalo o CNN nebo EuroNews), ale co prostě přišlo přímo z USA. Titulek byl iOvce vydělávají a v reportu bylo uvedeno zhruba toto "V průzkumu veřejného mínění bylo učiněno následující; dotazovaný prostě dostal "šestku" zabalenou do jiného obalu, než ve kterém se normálně prodává a byl mu prezentován jako nový iPhone7. Asi není nutno detailně rozebírat reakce respondentů: shodli se, že je mnohem rychlejší, má lepší funkce, je lehčí a celkově prostě o dost vylepšený. Takové vtípky samozřejmě nahrávají táboru odpůrců Apple v přesvědčení, že vlástníci iPhone jsou jen stádo ovcí, respektive iOvcí. Jenže málo platné, Apple moc dobře ví, že jeho ovečky mu budou věrné i když budou nové verze zdražovat. atd ..." a byla tam zmíněna také výrobní cena pochopitelně. Tož asi tak :-)