Hlavní navigace

Názor k článku Neradostné vyhlídky W10M. Creators Update zřejmě mine populární mobily jako Lumia 830 od Pety - Microsoft od nástupu Nadelly mobilní Windows prostě nechce....

  • 12. 4. 2017 10:47

    Pety (neregistrovaný)

    Microsoft od nástupu Nadelly mobilní Windows prostě nechce. Amen, basta, konec a dost. Teď už podporuje jen šmatlafouny vlastní výroby a nehlásí se k produktům Nokie - tu prostě odepsal se všim všudy ještě dřív, než se ji pokusil integrovat do svých struktur. A s pěknou ztrátou. Na podzim možná podpoří už jen ty přístroje, které vydal s W10M - a v létě 2018 už vůbec žádný. A bude to.

    Na naději na špičkový mobil značky Surface klidně zapomeňte, je to jen fata morgana, čísi nesplnitelný sen. I kdyby se MS najednou splašil a dal do placu krásný mobil se špičkovou výbavou za pár šupů, stejně jich neprodá víc, než pár tisíc. Lidi si to prostě už nekoupí. A přiznám se, že já taky už ne, ačkoliv je mi z Androidu na blití a za iOS ty peníze nevyhodím.

    Syejně tak nevěřte tomu, že chystané Windows Cloud mají něco společného se snahou dělat mobily s desktopovým OS. Nemají. To je jen snaha nabídnout výrobcům tabletů a levných noťasů polofunkční OS zdarma jako odpověď na ChromeOS a na další pokusy, jak používat desktop s Androidem a jeho milionem aplikací pro mobily. Ostatně Apple prý chystá něco podobného.