Hlavní navigace

Názor k článku Nestíhá? Příští velká aktualizace Windows 10 vyjde až v říjnu místo září od Krakatoa - "Nestíhá?" Microsoft ne, spíš ty nestíháš a nejspíš...

  • 5. 9. 2017 1:26

    Krakatoa

    "Nestíhá?" Microsoft ne, spíš ty nestíháš a nejspíš píšeš sračky ("A hned první termín v plánovém cyklu nestihne. "), Lukáši Václavíku. Microsoft má vytvářet velké updaty jednou za 6 měsíců v měsících březen a září. A do toho cyklu zapadá už i ten březnovej RS2 (1703), který byl vytvořen 17. března v 18:34 redmondského času. ESD a ISO instalačky použité v insideru a oficiálně (jsou totožné) byly vytvářeny 20. března a téhož dne byly uvolněny do insideru. Oficiálně měl vyjít 11. dubna, nakonec oficiálně vyšel 5. dubna.
    Všimni si označení 1703. První dvě písmena jsou rok vydání, další dvě měsíc vydání. Žádné oznámění Microsoftu jsem nečetl, ale z jeho chování a znalosti Microsoftu dedukuju, že pokud nějaký cykl zavedl a zavedl ten cyklus březen-září, tak tím březnem a zářím myslel vyznik finálního buildu. Výše jsem popsal situaci u RS2. Když si ji naroubuješ na RS3 tak:
    Zatím je uveden datum oficiálního vydání na 17. října. Pokud vemeš v potaz to, že se datum oficiálního vydání může posunout nebo vytvoření sestavení nebo vypuštění do insideru, tak intervaly odhadem podle RS2 vycházejí na vytvoření RS3 na datum mezi 22. a 29. zářím včetně a vypuštění do insideru na datum mezi 25. zářím a 4. říjnem včetně. Označení RS3 má být 1709 a vytvořen má být v září. Podle dostupného datumu oficiálního vydání má být pravděpodobně vytvořen v září? Má. Tak by mě zajímalo co ten Microsoft nestíhá a co nestihne?
    Děkuji.