Hlavní navigace

Názor k článku Netflix, filmová a televizní studia zakládají obří protipirátskou alianci od hh - Protože hudba i hry nejsou jednorázovka na jeden...

  • 17. 6. 2017 12:44

    hh (neregistrovaný)

    Protože hudba i hry nejsou jednorázovka na jeden večer. Hru si člověk koupí, protože u ní stráví mnoho hodin, když si to pak přepočítá na kč/h tak je někde v jednotkách korun. Navíc je i spousta free obsahu (hry a hudba) takže pak celkový průměr za tenhle entertainment je směšně levný i u nás s třetinovou kupní silou proti zemím "prvního světa".

    Ale právě video obsah má tenhle průměr dost vysoko, jak tu už někdo píše, jsou to stovky za jeden film. Takže hry a hudba prakticky pod korunu za hodinu. Film kolem 100-200kč/h. Spíš by se měli zaměřit na to, proč je výroba filmů tak nehorázně drahá, že jedno shlédnutí stojí tolik. A pak samozřejmě yntelygenty z filmového průmyslu, kteří se podívají na torrent, vidí 10k stažení, vynásobí to cenou lístku v nejdražším kině a mají škodu, případně cenou ročního předplatného nějaké VOD služby a už hlásají o kolik byli okradeni. I kdyby okamžitě byl zničen veškerý warez, tak se jejich příjmy změní minimálně. Ale to bohužel nepochopí.