Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Netflix by konečně mohl být plně lokalizovaný. Firma v Česku hledá lidi. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 11. 7. 2018 8:33

    RedMaX

    Muj nazor je, ze Netflix v CR neuspeje, duvodem je nizka kupni sila obyvatelstva a mala penetrace vysokorychlostniho internetu.

    Vysvetlim prakticky na prikladu mych rodicu:

    Maji na sledovani cas, jsou v duchodu, nejsou zadni bohaci, ale kolik takovych v CR je a kolik nadprumerne vydelavajicich lidi ma cas na sledovani Netflixu. Nasi ale zase patri mezi ty bohatsi duchodce v CR, maji vyssi duchod diky vyssim prijmum v produktivnim veku. Bydli v Praze, takze jasna vyhoda rychleho internetu.

    Mamka po odchodu do duchodu poridila HBO Go, otec prskal, ze je to zbytecny plytvani penez. Princip "divej se kdy chces" se mu zalibil, lidi pokud maji moznost nebavi koukani se na filmy v dobe, kdy to rozhodne nejaky programovy reditel nejake televize, ale kdy chteji oni.
    HBO Go je ale o stovku levnejsi nez konkurencni tarif Netflixu s HD rozlisenim. HBO Go ma vic dabovanych filmu a maji jich i vic otitulkovanych. HBO Go nabizi sledovani az na ctyrech zarizenich, nasi obcas vyuzili dve, Netflix ma jen jedno v tom tarifu.
    HBO Go vsak nezvladlo internetovy traffic a asi teda zajem o sluzbu a zacalo se to postupne sekat tak caso, ze to tata letos na konci kvetna odhlasil. Bylo to neco jako kdyz bylo na netu zadarmo finale MS v hokeji a taky ve vysledku nidko nevidel nic, protoze se to sekalo.
    Ale o Netflixu nasi vubec neuvazuji, je to pro ne jednoznacne horsi nabidka a ty penize za to rozhodne nedaji. Spis mi tata rikal, ze treba za rok zase zkusi HBO Go nebo pohledat info rmace o nich na netu, jestli ty soucasne problemy nevyresej, takze je to na nich, aby zlepsilo HBO svuj pristup, pokud chce platici divaky.

    Situace na poli filmu a serialu je proste stale tristni, drahe, polofunkcni a mnohem mene dostupneho obsahu v cestine (titulky) nez kolik toho maji amici. A tohle Netflix zdaleka vsechno nenapravuje a nejaka revoluce jako byl kdysi Steam v pocitacovych hrach se v jeho podani nekona.