Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Netflix ví, že si lidé mezi sebou sdílejí účty, ale zatím s tím nic dělat nebude. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 23. 10. 2019 22:23

    RedMaX

    Dekuju.
    Dobra tedy, kdyz bude mit rodina ten spolecnej tarif, tak to znamena, ze ikdyby to byla sirsi rodina a sesli se jednou za 14 dni pri nedelnim obede a zapnuli by si vsichni mobily se Spotify, tak je to overi v miste platce a bude to ok?

    A co pripad, kdy bude rodina jezdit nekam na chalupu, kde bude mit pocitac, ktery tam zustava stale a nikdy ho nepujde overit v miste bydliste platce? To by asi nebyl problem, pokud jsem pochopil teda spravne z tveho komentare, ze u Spotify ma kazdy clen rodiny (rodinneho tarifu) svuj ucet. Takze se proste prihlasi nekdo s overenym uctem.

    Jinak co jsem se bavil ruzne s lidma, tak to sdileni Netflixu hodne pouzivaji, ale prave treba v ramci rodiny, ikdyz spolu nebydli nebo treba kamaradi, kteri spolu spolubydli nebo treba bydli kousek od sebe, na stejne koleji a podobne, takze by overeni toho, ze se vyskytuji na stejne siti melo fungovat i pro Spotify asi bezproblemove.