Hlavní navigace

Názor k článku Nikdo nenabídne tolik obsahu, říká Netflix k chystané konkurenci od RedMaX - Noooo, jako jo, ja to chci taky tak,...

  • 17. 10. 2019 23:11

    RedMaX

    Noooo, jako jo, ja to chci taky tak, jak pises.

    Nicmene predstav si, ze ti mlekarna proda naprimo mleko levneji nez v kaufiku, jatka ti prodaji levnejsi hovezi a chemicka zas levnejc persil. Nestalo by za to si platit pausal u mlekarny, jatek i chemicky?

    Vidim to tak, ze je to otazka ceny, u UPC mas prostredni nabidku, kde uz se toho da zkouknout dost za celkem 700Kc nebo k netu za 500Kc, furt to ale neni kompletni sledovani uplne vseho. Proti tomu HBO Go je za 130, Netflix je za 260, takze do ceny k netu, kterej ja treba beru od UPC mi zbyva jeste 110 korun. Uvidime teda, jestli, kdy a za kolik k nam Disney+, HBO Max a Peacock prijde. A to je jeste Amazon Prime.

    Vidim to tak, ze kdyz by se jine tri sluzby vesly kazda do 165 korun, aby to dalo tech 500, ktere dnes lidi za kabelovku plati a byla tam vetsina nabidky, tak je to ok si platit i tri sluzby. Z toho je zrejme, ze Netflix je dost drahej a az k nam dorazi ostatni videosluzby, budou-li levnejsi, bude mit Netflix problem.