Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Netflix zdražuje a není sám. Jak zůstat s cenou pod 200 Kč?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • 11. 9. 2024 20:04

    RedMaX

    MAX s tou věrnostní slevou za 145 Kč, to se furt dá.
    Ono je to tak, že když táta v důchodu kouká každý den na jeden film, tak při těch třech a něco stovkách za měsíc platí 10 Kč za jeden shlédnutý film.
    To si myslim, že za možnost být bez reklamy je stále více než dobré.

    Kdežto já na MAXu platim při v průměru třech shlédnutých filmech za měsíc za jeden film 50 Kč. Ono to vlastně pořád není špatné, ale kdybych měl mít ještě Netflix a bez šance, že bych zvládl víc jak tři filmy za měsíc, tak už bych platil 150 Kč za film a to je teda už fakt hodně. A hodně je i samotný Netflix, který by mě vyšel na 100 Kč za film.

    Co z toho plyne. Pro příležitostného diváka se finančně dá utáhnout MAX, ale ten zbytek už je mimo milionářů úplně mimo ekonomickou realitu v ČR. A rozhodně bych doporučoval už nezdražovat, jinak se jim lidi na to vykašlou.
    Naopak pro filmové fajnšmejkry je to za babku u kohokoli a mohou těch služeb mít i víc. Akorát je otázka, kolik lidí má tolik času, že může koukat každý večer.