Hlavní navigace

Netgear na CES 2008

19. 1. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost Netgear, která vloni uvedla na trh 48 nových produktů, což znamená produktivitu téměř jednoho nového zařízení za týden, již na začátku letošního roku 2008 představila celkem 18 novinek. Organizátoři a partneři výstavy CES 2008 jim udělili hned 10 prestižních ocenění.

Kromě nových produktů představil Netgear i několik zcela nových technologických inovací – např. zařízení z řady Netgear Next-Generation Wireless-N budou nyní nově využívat technologii antén z metamateriálů, díky nimž dosáhnou dosud největších rychlostí, dosahů a spolehlivosti připojení.

CS24

Pomocí funkce „Push’N’Connect“ budou zase moci uživatelé velmi snadno a rychle nastavit parametry bezdrátového připojení i zabezpečení a uvést přístroje do provozu rychleji než dříve. Zmíněné technologie nabízejí například novinky RangeMax Dual Band Wireless-N Router, HD/Gaming 5GHz Wireless-N Networking Kit a produkty z řady ReadyNAS Duo.

Cenou Innovations 2008 Design and Engineering Award v programu, který vybírá nejinovativnější přístroje spotřební elektroniky v nejsledovanějších kategoriích produktů průmyslového odvětví, byla vyznamenána tato zařízení:
•    Síťová sada Wireless-N 5 GHz pro HD video/hry (WNHDEB111)
•    Bezdrátová kabelová hlasová brána Pre-DOCSIS 3.0 (CBVG834)
•    Dvoudiskové gigabitové desktopové síťové úložné zařízení ReadyNAS™ Duo
•    Vícediskové gigabitové desktopové síťové úložné zařízení ReadyNAS™ Pro určené pro firmy
•    Sada zásuvkových síťových extenderů Powerline šetřících místo (XEPSB103)
•    Sada ethernetových adaptérů Powerline HD Plus (HDXB111)

Autor článku