Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Next-gen procesory Applu: M3 má novou architekturu, ale stejně jader. M3 Max je 16jádro (update). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 8. 2023 11:21

    Jim_Keller

    Nejen Putin s Mosadem, ale prej po nich jde i sám Intel a AMD. Hážou jim klacky pod nohy a zároveň je odmítají koupit aby jim došli prachy, parchanti jedni.

    Instrukční sada od Tachium je tak relovuční a výkonná, že musí zůstat navždy tajná aby ji nikdo nemohl zkopírovat. Nedejbože by se mohla rozšířit a to jako tvůrce nové ISA fakt nechceš.

    Navíc nejnovější spekulace ukazují, že Danilák celou ISA postavil na výzkumu jistého Českého geniálního vědce, který se zabýval výzkumem kvantových počítačů s využitím tachionů jakožto nosičem dat. Tedy výsledky takový počítač dokáže dodat ještě než je zahájen samotný výpočet. Protože tyto výzkumy prováděl u Tachova, tak tyto částice pojmenoval Tachiony. Vše nasvědčuje tomu že se Danilák nějakým způsobem dostal k nově objeveným zápiskům o výzkumu slepých uliček tohoto geniálního vědce.