Hlavní navigace

Nextgen Reader je dočasně zdarma. Stáhněte si výbornou čtečku pro Feedly

11. 3. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pakliže čtete více webů, patrně pro procházení novinek používáte nějakého klienta pro čtení kanálů RSS. Google Reader nás loni sice opustil, od té doby ho ale zdatně zastupuje cloudová čtečka Feedly. Webová verze je vhodná pro použití na běžném počítači, zato na mobilu anebo tabletu to už chce specializovaného klienta s přizpůsobeným vzhledem a ovládáním. Jedním takovým pro Windows 8 je Nextgen Reader.

Třísloupcový design širokoúhlý displej využije maximálně. Snadno se lze navigovat skrze kanály a výpis příspěvků. Současně před sebou máte ještě samotný článek. Je docela běžné, že aplikace pro Metro umožňují připínání různých dlaždic. I tady ta možnost existuje. Aktivní dlaždice bude naznačovat, co se děje nového a kolik obsahu zbývá k přečtení. Připnete si třeba i konkrétní kategorie. Autoři podporují rovněž osobní počítače a ovládání pomocí klávesnice.

 

CS24

Na své si tak přijdou všichni. Nextgen Reader standardně stojí 2,99 dolaru. Proto pokud jste po něm dosud pokukovali, využijte dočasnou nabídku a získejte ho zdarma. Najdete ho ve Windows Store. Vývojáři poskytují rovněž edici aplikace pro Windows Phone, takže zážitek z používání zůstává konzistentní. Tu si nicméně musíte pořídit samostatně.

Nextgen Reader je dočasně zdarma
Nextgen Reader je dočasně zdarma