Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nexus Prime (Galaxy Nexus) s Androidem Ice Cream Sandwich přijde 19. října. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 17. 10. 2011 6:57

    anonymní

    To že se nezavádí IPv6 jen dokazuje, že je to zatím ekonomicky nevýhodné. Tzn. je to tak pro všechny lepší - jak pro provozovatele tak i pro spotřebitele (cena by šla pravděpodobně nahoru).
    -------------------
    Bohužel EU není schopná (nebo kvůli populismu nechce) porozumět základním ekonomickým zákonům. Nechápe, že umělé zvyšování standardů naopak vede k přesnému opaku (protože cena bude např. neúměrně vysoká). Stejně tak nechápe, že centrální plán vždycky selže, stejně jako tomu bylo v SSSR a stejně jako tomu bylo s minulým plánem EU. Celá EU v podstatě funguje na tom, co chce zavést KSČM - tzv. socialismus 21. století - soukromé firmy jsou součástí plánu a majitelé firem ztrácí kontrolu nad vlastním podnikem ve prospěch plánovací komise, což vede jen ke ztrátě flexibility, konkurence, efektivity, kontaktu nabídky s poptávkou, atd. a podniky jsou tak vlastně pod kontrolou EU a má-li někdo něco pod kontrolou, pak to i vlastní. Nehledě na to, že zbytečně a bůhví jakým právem zasahují do života lidí (ano i podnikatel je člověk). Zkrátka socialismus. Ale nemá cenu se rozčilovat, stejně už to všechno krachuje.