Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nezapomeňte, že za měsíc skončí podpora Windows Vista. Kdo ji ještě používá, měl by rychle upgradovat. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 19. 3. 2017 5:01

    Zann (neregistrovaný)

    Pan Urban je prostě Windows (resp. Microsoft) lover a láska je jak známo slepá, to je nepopiratelný fakt, ale agent? To je silné slovo ;-) Umí svým stylem i obsahem článků lézt pěkně na nervy, to je pravda, ale tak, zase ... pokud je to to jediné o čem má přehled, tak ať píše o tom o čem má přehled a je právě na Vás jak se k tomu postavíte ;-) Vidíte "Autor:P.Urban - Titilek Microsoft to a tamto, Windows to a tamto ..." nečtěte to no, je to furt dokola, nic co už byste nevěděl se zpravidla nedoszvíte, je to ztráta času, tak to prostě přeskočte na další článek který je o něčem :-) Zase to berte tak že on je alespoň transparentní. Už z nadpisu poznáte, jestli to máte číst, nebo si raději půjdete zdřímnout a výsledek bude stejný. Mě třeba baví jak se dokážou popsat stovky webových stránek o tom jak "vyšlo nové sestavení Windows 10" každý týden dvakrát a když to pak nainstalujete, tak zjistíte, že je to furt to samé, nebo by se změna (k lepšímu) dala popsat dvěma řádky .... ale o něčem se psaát musí prostě.
    PS: Ten kdo to s Vistou vydržel až do dnešních dnů, by měl být uveden do Microsoftí síně slávy a měl by obdržet krabicovou verzi Windows 10 zdarma :-D