Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nintendo Switch je hit, který bude trhat rekordy. Jak to vypadá s novou verzí?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 4. 2. 2019 16:26

    Tom-One

    Věrný psíček Huanga Maudit zase plácá?
    Ono to že se Switch prodává slušně je dané tím že Nintendo má pevnou komunitu příznivců kterým je skoro jedno na jakém HW jim výlučné tituly vlastně běží.
    Takže bych nevytvářel dojem že Tegra je za úspěchem Switch.Ono Tegra byla zastaralá už před roky,dnes je konkurence výkonem někde jinde a herní zážitek na Switch by rozhodně netratil kdyby konzole běžela třeba na SD...Stačí se podívat jaké výsledky dáva Tegra v Antutu atd. a kde jsou dnešní jiné ARM...
    Jinak nebudu raději připomínat debakl nVidie s pokusem o herní tablet...Ono celkově Tegra na Andoidu je slušný fall.Aneb jak přijít o trh.:)
    Ono ještě v době kdy byla nějaká konkurence (ovšem určená jinému okruhu) Sony PSP prodávalo Nintendo DS také ve velkém.Dnes konkurence pro Switch vlastně neexistuje a jediná alternativa je mobilní telefon a tablet.A Nintendo moc dobře ví proč nespěchá s uvedením her na Android a Jablko.
    Takže