Hlavní navigace

Názor k článku Nizozemsko jako první evropská země uzákoní síťovou neutralitu od Petr Bokoč - Já si myslím, že je to zajímavé téma...

  • 9. 5. 2012 21:39

    Petr Bokoč (neregistrovaný)

    Já si myslím, že je to zajímavé téma a dobré oživení – aspoň trochu rozbijeme řadu novinek o nových noteboocích s Ivy Bridge :). A oproti zmiňovanému poslednímu výběrovému řízení, proslulému "páčkami na Wi-Fi" mi to připadá nastavené docela rozumně – ačkoliv z pouhého oznámení těžko soudit.

    Každopádně si nemyslím, že je (zatím) třeba se nějak rozčilovat, 19 tisíc na jeden notebook mi přijde jako docela rozumná hranice, zvlášť v porovnání s poslední podobnou soutěží, kdy skončila cena za jednotku na 45 000. Zatím bych to nijak nehodnotil a počkal bych, jak výběrové řízení dopadne; pokud bude cena za zakázku dodržena, připadá mi to (narozdíl od mnoha jiných zakázek) v pořádku. A bude taky záležet na záručních podmínkách, přece jen ne každý notebook těch šest let přežije (čest těm posledně vybraným ThinkPadům T60, pokud je mi známo, většina z nich bez problémů slouží dodnes).