Hlavní navigace

Noctua rozdává majitelům starších chladičů montážní sadu pro patice LGA 115x

21. 3. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Rakouský výrobce chladicích systémů Noctua se vzorně stará o své zákazníky. Majitelům starších modelů, kteří chtějí přejít k novějším procesorům od společnosti Intel, získat zdarma montážní sadu NM-i115x. Nabídka je určena především majitelům chladičů, s nimiž byla distribuována první verze montážního setu SecuFirm. Jeho současná verze SecuFirm2 již podporuje stávající patice Intel LGA 1155 a LGA 1156, a bude podporovat také novou patici LGA 1150 pro procesory z rodiny Haswell, protože rozteč děr zůstala zachována.

Tito uživatelé se mohou prostřednictvím webových stránek obrátit na výrobce a požádat o montážní set NM-i115x, který není plnohodnotnou obdobou SecuFirm2, ale je speciálně navržen pro patice LGA115x. NM-i115x je kompatibilní s většinou maloobchodních modelů prodávaných od roku 2005. K získání NM-i115x vám postačí fotografie adekvátního chladiče Noctua včetně dokladu o jeho zaplacení a základní desky nebo procesoru pro patici LGA115x.

 

Tato akce se nevztahuje na modely DX určené pro procesory Intel Xeon, chladiče ze série DO určené pro procesory AMD Opteron a speciální edici chladiče NH-D14 SE2011.

Zdroj: TZ Noctua

Byl pro vás článek přínosný?