Hlavní navigace

Nokia naznačila odhalení nových Lumií už 2. dubna na konferenci Build 2014

26. 3. 2014

Sdílet

 Autor: Redakce

Na začátek dubna se nám sešlo docela dost událostí. Především Microsoft uspořádá svou konferenci pro vývojáře Build 2014. V souvislosti s ní vzešlo několik očekávání. Největší nadšenci očekávají aspoň letmé informace o Windows 9. Realisté se minimálně těší na Windows Phone 8.1. Mimochodem, podle posledních informací nakonec program pro vývojáře na akci neodstartuje. Snad na něj nebudeme čekat dlouho. Osobně očekávám zpoždění maximálně v řádů týdnů.

Zpoždění ohlásil Daniel Rubino, šéfredaktor Windows Phone Central. Podle něj dále Windows Phone 8.1 ještě nedošla do konečné fáze vývoje, ačkoli se nachází velmi blízko. Snad nám Microsoft aspoň píchne rovnou do tepny pořádnou dávku informací. V souvislosti v Buildem 2014 dále očekáváme oficiální odhalení Windows 8.1 GDR1. Od Microsoftu se rovněž očekává, že ještě před koncem března na tiskové konferenci odhalí Office pro iPad. A k tomu všemu by zde poprvé veřejně na takové akci měl promluvit Satya Nadella.

 

Svou tiskovku na konferenci Build oznámila též Nokia. Proběhne 2. dubna. Nic konkrétního nesdělila, ale akci doprovází štítek #moreLumia, takže opravdu můžeme čekat uvedení nových Lumií. Ostatně, co jiného, když už jsou Windows Phone 8.1 skoro dokončena, že? Nokia chystá celou škálu nových zařízení, jak jsme si zvykli v minulosti. Něco jsme již o připravovaných modelech psali.

ICTS24

Nokia oznámila tiskovou konferenci na 2. dubna

Zdroj: Nokia Conversations via Neowin