Hlavní navigace

Názory k článku Nokia vyvolává další patentovou válku s Applem. Žaluje jej v USA a Německu

  • 22. 12. 2016 16:54

    LDASCZ (neregistrovaný)

    Alcatel již v minulosti několikrát žalovalo Apple... Bezvýsledně (nemělo asi čas, nebo aspoň nechtělo plýtvat penězi, protože to je v řádů miliard takový soud co se týče tohoto). Do Nokie se vrací původní lidé, kteří o patentech znají do puntíku (tvůrci, samostatně kdyby žalovali, tak utřou nos a zaplatí dost).
    Apple jako takovej není férová firma ohledně patentových věcí. Dost mnohých z applu ukradli cizí plány a vydali pod svým jménem (je toho třeba důkazem jejich procesorový čip, který je "nejvýkonější" jenž byl zkompletován z mnoha firem a některý části jsou kopií).
    Fandím Nokii,, Applu zloději ne.

  • 22. 12. 2016 18:30

    LoveYourAmdretardedJeezcommentHere (neregistrovaný)

    zase obhajujete americke firmy ked uz vyhral trump a konecne obozo z jeho pizzagate uchylmi a znasilnovacom lewinskej vypadnu do .. fini sa zobudili trochu neskoro.. zistili po rokoch v eu ze vdaka otvorenym hraniciam v ekonomickych zakonoch ich aj to (EU) pripravilo o vsetko . jedine co sa da robit je este vyzdimat nieco cez patenty pre nokiu . treba to urobit cim skor lebo znacka nokia ma este stale dobru povest po svete. ak chce nokia nieco urobit nove musi ist tak ako apple len niekolko modelov telefonov pre world.rozmanitosti os a telefonov ich uz predbehol android a cinske tel. tam to uz nedobehnu. a tiez ios uz nedobehnu. ios je zakladny stavebny kamen kde apple najviac investuje.