Hlavní navigace

Notebooky Dell koupíte i na Kasa.cz

26. 5. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Dvojka mezi internetovými obchody v ČR - Kasa.cz startuje prodej notebooků značky Dell. Ty byli až doposud v ČR dostupné pouze přímo u Dellu. K novým distribučním kanálům pro koncové spotřebitele patří i internetový obchod Kasa.cz. Na další prodejce nebudeme jistě čekat dlouho.

V nabídce najdete notebooky z řad Vostro, Inspiron a XPS. Všechny jsou v pevně daných konfiguracích, což je proti plně uživatelský nastavitelné konfiguraci ve webovém obchodu Dellu. U všech notebooků značky Dell zakoupených v Kasa.cz platí dvouletá záruka, zahrnující opravu poruchy do druhého dne, nebo automatické poskytnutí náhradního notebooku. Jedná se o nadstandardní službu samotného Dellu, v obchodní praxi označovanou jako NBD (next business day). V blízké budoucnosti zřejmě přijdou na řadu i další produkty značky Dell, a sice tiskárny, projektory, LCD monitory a příslušenství.

Letmé porovnání cen nabízených notebooků proti základní ceně na webové stránce Dellu ukazuje značnou finanční rozdíl - úsporu až 25%. Nutno dodat, že ceny jsou u Dellu nadsazené a docela jednoduše lze sjednat slevu i pro koncové uživatele.