Hlavní navigace

Názory k článku Notebooky s Max-Q od Nvidie nabízí Acer i Asus. Obejdete se kvůli herní optimalizaci bez touchpadu?

  • 7. 10. 2017 12:41

    Gildor

    Je to každopádně vrchol dnešní technologie, nacpat GTX1080 do takto tenkého netebooku.
    To, že ta karta tam bude mít znatelně nižší výkon, než desktopová je jedna věc. Když to ale srovnám s ještě nedávnou praxí, kde "M" verze karet měly cca. poloviční výkon, protože měly i méně výpočetních jednotek, než desktopové (u 960M to snad byl i méně jak poloviční výkon, 980M na tom možná byla o něco lépe), tak je toto pořád obrovský posun, že se do herních notebooků začaly dávat desktopové čipy, byť trochu podtaktovaé a často špatně chlazené.
    Samozřejmě se za takovouto technologickou špičku taky platí odpovídajícím způsobem, takže o ceně podobných zařízení nemá smysl moc mluvit. Toto je pro zákazníky, kterým o cenu nejde a prostě chtějí kombinaci herního výkonu a praktického notebooku na cestování.

    Ta poloha klávesnice a touchpadu mi nepřijde špatná. Na hraní je určitě příjemnější nemít ruce opřené a o zatraceně hřející notebook. :D A komu s to nelíbí, tak srovnatelně tenké notebooky i s tou GTX1080 (nebo min. 1070) jsou k dispozici i s normální polohou klávesnice.

  • 7. 10. 2017 16:39

    WinnyPHA (neregistrovaný)

    Mal som moznost si ten Asus osahat a na tej klavesnici sa pise paradne (asi to bude hodne o zvyku, ja pouzivam klasicku klavesnicu), ale vyhrady mam k obrazovke... podla mna zbytocne siroke ramceky, 17" by sa krasne vmestilo, takto to opticky kazi dojem z lahkosti. Inak len za 80litru bratru :D