Hlavní navigace

Notifikační centrum a označování více dlaždic ve Windows Phone Blue?

12. 9. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Některé zvěsti nezemřou. Tentokrát ale oprávněně, protože notifikační centrum Microsoft chtěl zabudovat již do Windows Phone 8, ovšem nezbyl mu na něj čas. Proto by nebylo velkým překvapovaní, kdyby jej uvedl ve Windows Phone Blue. Prakticky celý tok se setkáváme s nějakými informacemi a drby, že bychom se divili, kdyby všichni vařili z vody. Naposledy informace proflákl polský server Windows-Phone.pl. Rovnou ukázal obrázek domnělého systému.

Tip: Notifikační centrum, lepší multitasking či blokování čísel [Windows Phone Blue]

Dlaždice přepínající uživatele do notifikačního centra ale nevystrčila růžky poprvé. Před nedávnem se na internetu objevil snímek, který nám ukázal úplně stejně vypadají dlaždici. Uživatel údajně dostal kartu SD, na níž se snímek nacházel. Jinak vyřešené notifikace na tomto snímku má také uzel Lidé. Abychom ser vrátili k fotografii z polského zdroje, na ní si můžete všimnou ještě jedné věci.

 

Označeno je více dlaždic najednou. To aktuální Windows Phone nedokáží, s dlaždicemi pracujete postupně po jedné. Přesně tento styl označování ale známe z Windows 8, přičemž i podoba je jako vystřižená z Osmiček. Chystá Microsoft další funkci? S drby jsme ještě neskončili. Microsoft údajně připravuje rovněž složky. Dlaždice bychom díky nim mohli třídit. Všechny tyto poznatky zatím berte s rezervou.

Označování více dlaždic vyhlíží stejně jako ve Windows 8
Označování více dlaždic vyhlíží stejně jako ve Windows 8| Foto: Windows-Phone.pl

CS24

Dlaždice zřejmě nebude jedinou cestou k centru s notifikacemi
Dlaždice zřejmě nebude jedinou cestou k centru s notifikacemi | Foto: XDA Developers

Zdroj: Windows-Phone.pl via WinBeta