Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nová generace desktopových procesorů Intel je tu: Raptor Lake už má 24 jader a takt skoro 6 GHz. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 1. 10. 2022 11:19

    tynyt

    Aznohh:
    Reagoval jsem na tvou naprostou demagogii vůči Tombominovi (29.9. 10:13 a 13:10), pokud jsi to při své vysoké inteligenci nepochopil. A že existuje významový rozdíl mezi "nefunguje" a "nefunguje pořádně", to ti musím opravdu vysvětlovat?! Kdo je tedy zmatený? Já to vidím tak, že ty, ani nevíš, o čem je řeč. Mimochodem, s naprosto zbytečnými urážkami jsi začal ty, a nejen vůči mně, ale i Redmarxovi nebo Tombovi. Myslel jsem si, že jsi normální, ale zřejmě jsem se přepočítal.

    RemMes: já zase stojím za tím, že big.little koncept primárně řeší jiný nebo dokonce jiné nedostatek/nedostatky celkové koncepce a návrhu procesoru, ať je to neschopnost korektně zprovoznit powermanagement (případ ARMu), nebo problém nasadit dobře navržené jádro na dobře vyvinutém výrobním procesu (Intel). Jinými slovy, IMHO pro stromy nevidíš les. Je mi celkem jedno, co komu funguje či ne (a zda si "někdo" koupí Intel nebo ne), tady jde o obecnou debatu zda to či ono řešení je univerzální (což u Intelu prokazatelně není a nikdy nebude). Schválně sleduj, jak koncept big.little uchopí AMD... troufnu si tvrdit, že v jeho podání to bude o něčem úplně jiném, než je případ ARMu nebo Intelu (sice už teď slyším nadávky "AMD troll" od vytriggerovaných jedinců ale to je mi celkem fuk, já nejsem stádní jedinec)