Hlavní navigace

Nová internetová televize Pecka.TV startuje na 119 Kč

Sdílet

Pecka.TV
Zdroj: Pecka.TV
Na televizní trh jde nová internetová televize s názvem Pecka.TV. Základní tarif obsahující 104 stanic začíná na 119 Kč a chlubí se nízkou cenou (i cenou přepočtenou na jednu stanici). Ale také nejlevnější možností sledování Formule 1.

Další dva tarify se jmenují Velká Pecka a Mega Pecka, které nabídnou rozšířenou porci stanic. Pecka.TV umožňuje klasické funkce internetové televize jako zpětné zhlédnutí o délce sedm dní, sledování na dvou zařízeních současně a videotéku obsahující 5000 filmů a seriálů.

Podporuje většinu Smart TV včetně systému VIDAA v televizorech Hisense, webový prohlížeč i mobilní aplikaci. „Chceme poskytnout komfortní a přehledné ovládání, jaké má například Netflix. Letos máme za cíl získat první tisíce diváků,“ říká Vendula Pirochová, obchodní ředitelka Pecka.TV.

CS24

Za projektem stojí LCTV s.r.o. a Vladimír Rusnák, který dříve působil u internetové televize Telly, a také Jan Dohnal, který podle rejstříku stále působí v dozorčí radě Telly. Nová internetová televize je ale zcela samostatný subjekt. Televizi si můžete zdarma (respektive za jednu korunu) vyzkoušet po dobu jednoho týdne.

Na nízkou cenu v Česku míří i některé další internetové televize, například Lepší.TV, která má základní tarif za 139 Kč, nebo ČíčoTV. Naopak streamovací služby nyní zdražují.

Netflix zdražuje a není sám. Jak zůstat s cenou pod 200 Kč? Přečtěte si také:

Netflix zdražuje a není sám. Jak zůstat s cenou pod 200 Kč?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.