Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nova má další zahraniční seriály v online archivu, mj. Tudorovce a Ala Bundu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 7. 2011 4:46

    Faramir (neregistrovaný)

    Proč neprávem opomíjenému? Protože jde o velice kvalitní systém, který bohužel přišel docela pozdě, navíc i v médiích se setkal spíše s negativním hodnocením, což právě nechápu proč. Používám WP7 od ledna t.r. a nedám na ně dopustit, stejně tak jako lidé, kteří je VYZKOUŠELI. Znám celkem dost lidí, kteří přešli na WP77 z androida, který je sice otevřený, ale ne moc dobře použitelný, je roztříštěný, aplikace která funguje na jednom přístroji na druhém dělá problémy, aktualizace spíše nejsou než jsou a celková filozofie androidu mi přijde divná, nevyhovuje mi. Proti němu stojí iOS, který je podle mě lepší než android a WP7 jde v podstatě jeho cestou, což je podle mě dobře. Doufám, že až bude Mango (a Marketplace v ČR), že se WP7 rozšíří více, protože systém je opravdu už teď velice kvalitní, rychlý a stabilní.
    A jestli se HTC díky Applu vrhne na WP7, bude to jedině dobře, androidy vyrábí každý, chrlí se jeden za druhým a na aktualizace výrobci kašlou, to u WP7 nehrozí, tam se o aktualizace stará sám Microsoft, takže ať člověk zvolí jakýkoliv přístroj, má zaručenou aktuální a bezproblémovou verzi.