Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nová nabídka Start, konec dlaždic: Microsoftu unikl Windows 11 jako soubor ISO. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 17. 6. 2021 18:40

    JirkaK

    Osobně bych uvítal pořádné vyhledávání, centralizované napříč obsahem podle metadat, hledám muziku, tak to prohledá ID tagy a můžu dělat poměrně složité filty "skladby umělce X z 80-90 roku které se objevily na soudtracku a dal sjem tomu aspoň 4*".

    Chce to vyhledávání ve fotkách, nad knihovnou fotek pustit AI ať detekuje obsah a dle toho lze řadit/vyhledávat, ať to umí vyhledávat v EXIF datech, ať to čte texty ve fotkách. "hledám fotky s osobou/objektem X, focené v portrétním režimu na určité ohnisko, fotka byla pořízená na určitém místě"

    Ať to doluje určité typy dokumentů, ať to pozná fakturu v ní dodavatele, odběratele, jednotlivé položky a já pak budu hledat fakturu za zboží X v určitém období...

    Lepší spolupráce s dalšími zařízeními - mobily, tablety, hodinkami...

    Windows jako launcher jsou v pohodě už dlouhou dobu, ale vše je trošku těžkopádné, na vše se musí instalovat nějaká aplikace třetích stran a není to zdaleka tak provázané jak by mohlo být. Jak to bude vypadat, jestli ikonka bude tady nebo onde je sice důležité aby se uživatel cítil příjemně a zážite z úžívání systému byl lepší ale bez právě těch život usnadňujících věcí je to jedno