Hlavní navigace

Nové motivy pro Windows vás zavedou na Aljašku nebo do jarního Švédska

20. 5. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft si připravil další várku pěkných motivů vzhledu pro Windows 7 a Windows 8, tak se na ně podívejme. První výlet bude jedním z těch, na které se nezapomíná. Aljaška pro našince představuje především to místo, kam se vydal Homer s rodinkou, když ho vyhnali ze Springfieldu. Drsná příroda ale poskytuje dostatek materiálu k tomu, abyste dlouhé minuty zírali na monitor. Pokud vás severská krajina láká, zkuste Alaskan Landscapes. Vůbec nepochybujte o tom, že vás zabaví i další série z Nového Zélandu.

Autor New Zealand Landscapes: Queenstown nicméně nenasnímal provařená místa, jež jste viděli nesčetněkrát. Uvidíte jinou tvář ostrovní země. S novozélandskými motivy ještě nekončíme, neboť nám s New Zealand Landscapes: One Tree Hill byla dána možnost prozkoumat prostřednicím obrázků také parky Aucklandu. Cestovatele potěší další přírodní téma. I do Švédska se vrátíme poněkolikáté. Spatřili jsme zimu, podzim a léto. Teď se Swedish Spring uvidíme, jak v zemi vypadá jaro.

 

Pouze jeden motiv vás ušetří krajinek. Díky Delectable Designs se vám na ploše budou povalovat cukrovinky, lízátka nebo hrnečky. Komiksový barevný styl vás jistě povzbudí a nabije pozitivní energií. Vybírat můžete rovněž z nových panoramatických motivů, případně si stáhněte čistě balíček s tapetami, pokud máte starší Windows, na která nelze aplikovat motivy.

Motiv Delectable Designs
Motiv Delectable Designs| Foto: Microsoft

Zdroj: Windows Experience Blog