Hlavní navigace

Nové skládačky Galaxy Z a snad i prsten Galaxy Ring: Samsung oznámil datum akce Galaxy Unpacked

Sdílet

Zdroj: Samsung
Samsung oficiálně oznámil svůj pravidelný Galaxy Unpacked, který nyní láká do Paříže na další dávku umělé inteligence v nové generaci ohebných skládaček Galaxy Z Flip a Fold.

Stejně jako Google i Samsung oznámil datum svého eventu Galaxy Unpacked. Oproti Made by Google se ale uskuteční dříve, konkrétně už 10. července v hlavním městě Francie v Paříži.

Videopozvánka láká na objevení nových funkcí založených na umělé inteligenci a s největší pravděpodobností dojde také na představení nové řady ohebných smartphonů řady Galaxy Z Fold a Flip. Mezi komunitou je však daleko očekávanější příchod chytrého prstenu Galaxy Ring, jelikož podle stávajících zvěstí mají dostat nové skládačky od Samsungu pouze drobné upgrady a kosmetické změny.

WT100

Chytrý prsten Samsung Galaxy Ring byl už představen na začátku letošního roku a později se v uzavřeném skleněném boxu ukázal i na letošním MWC 2024 v Barceloně, doteď jsme se ale o něm příliš podrobnějších informací nedozvěděli. 

Pochopitelně nebude nutné cestovat osobně do Paříže, Samsung bude celou akci streamovat živě na svém webu 10. července v 15:00 našeho času.

Čekání na nové Pixely je u konce. Google je společně s dalším hardwarem a AI funkcemi představí v srpnu Přečtěte si také:

Čekání na nové Pixely je u konce. Google je společně s dalším hardwarem a AI funkcemi představí v srpnu

Byl pro vás článek přínosný?