Hlavní navigace

Nové smartphony od HTC dostanou jako dárek navíc 3 GB volného místa na Dropboxu

23. 9. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost HTC si ve spolupráci s oblíbeným poskytovatelem datového uložištěm Dropbox připravila menší akci. HTC tak chce pro své telefony s Androidem alespoň trochu nahradit „nemožnost“ využívání služeb, jako je iCloud (Apple) či SkyDrive (Microsoft).

Dropbox je poskytovatel datového úložiště na internetu. Podrobně jsme se mu například věnovali v tomto článku. V základu je uživatelům poskytováno 2 GB volného prostoru zdarma. Když se k tomu přidá „dárek“ od HTC, jsme na hezkých 5 GB. To je například oproti SkyDrive (25 GB) stále málo, jako drobná náplast ale určitě potěšující. Rozhodně to je ale mnohem více, než pro smazání tohoto, dosud nediskutovaného, mínusu udělali ostatní výrobci.

HTC Rhyme - Dropbox

Dárek budou moci využívat všichni majitelé telefonu od HTC s novým uživatelským prostředí HTC Sense 3.5 (které zatím má pouze nově představený HTC Rhyme). Ti se poté k této službě mohou připojit skrz onen smartphone a další 3 GB místa jsou na světě. Zatím není jasné, zda budou podporována i starší zařízení. Tato akce se bude postupně zahajovat již v říjnu.

Zdroj: Pocket-lint