Hlavní navigace

Nové úniky. Takhle vypadají děravý Samsung Galaxy S10 a skládací Xiaomi

Sdílet

Zdroj: Redakce

Po sezóně plné výřezů v displejích přijdou zase nové technologie. Čerstvé úniky ukazují, jak budou vypadat chystané telefony od Samsungu a Xiaomi. Leaker Evan Blass na Twitteru ukázal snímek Galaxy S10.

Pokud je pravdivý, Samsung do podobně vypadajícího těla jako u Galaxy S9 dokázal vměstnat větší displej. Ztenčil rámečky nahoře i dole, daní za nárůst plochy displeje je ale díra pro přední foťák v pravém horním rohu. Korejci na podzim oznámili, že děravé displeje nazvané Infinity-O skutečně vyrábějí a v prosinci v Číně uvedli i první takto vybavený telefon – Galaxy A8s.

Samsung Galaxy S10 leak Takhle má vypadat Samsung Galaxy S10 (zdroj: Evleaks)

O tom, že díru nasadí i do letošních vlajkových lodí, tak není pochyb. Větší model Galaxy S10+ by měl dokonce vepředu nabídnout dva foťáky. Zajímavé je, že Galaxy A8s má díru vlevo, zatímco eskové modely ji budou mít napravo.

https://www.mixcloud.com/Cnews/cnews-fm-216-ohnut%C3%A1-budoucnost-se-bl%C3%AD%C5%BE%C3%AD-chceme-ji/

KL24

Evan Blass upozornil také na video s chystaným tabletomobilem od Xiaomi. Pravost nemůže ověřit, ale čínská společnost údajně stejně jako Samsung chystá skládací mobil. Ohýbat se dokonce bude ze dvou stran, takže po rozložení je z kapesního zařízení velký tablet. Na ukázce je působivá hlavně plynulost uživatelského rozhraní, které se ohybům dynamicky přizpůsobuje. Video vyvolává lepší dojem než představené zařízení Royole FlexPai.

Byl pro vás článek přínosný?