Hlavní navigace

Nové vydání Windows 7 s upraveným vzhledem

22. 6. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ryba na modrém podkladu nás vítala už od pre-beta verzí Windows 7 v celé řadě různých sestavení, neustále unikajících všemožnými skulinkami. Od veřejné RC verze ovšem nepřinášejí příliš obsahově zajímavého. Pouze opravy chyb a vylepšení výkonu.

Build s číslem 7232 ovšem nudnou sérii RC-RTM verzí oživil novou tapetou. Jako podklad posloužil obrázek ne nepodobný tomu z přihlašovací obrazovky, jejž doplnilo klasické Windows logo, ovšem graficky stylizované přírodními prvky: strom, motýl, pták a tráva s květinami, aneb dokonalá harmonie, což je mimochodem i název tohoto nového pozadí.

Dle vyjádření jednoho ze zaměstnanců Microsoftu tapeta reprezentuje nové logo Windows 7. Pravděpodobně se jedná i o tapetu, jež bude dodávána spolu s edicí Starter, ve které ji nepůjde žádným jednoduchým způsobem změnit, na rozdíl od odstraněného limitu tří spuštěných aplikací. Kdybyste zmíněné či novější sestavení chtěli lovit ve výměnných sítích, pamatujte, že licenční klíč z veřejné RC verze zřejmě nebude fungovat.

Zdroje: APC, ZDnet