Hlavní navigace

Novinky MSI na CeBITu 2009

4. 3. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ultratenké notebooky X320, X340 a X600

Líbil se vám vždy tenounký notebook MacBook Air od Applu, ale přišel vám příliš drahý? Pak by vás jistě mohly zaujmout nové notebook MSI z řady X. Tři zdejší modely jsou osazeny úspornými procesory, nízkou hmotností a tenkým tělem. Model X320 je základní v nabídce, je osazen procesorem Intel Atom na platformě Menlow a nabídne třináctipalcovou úhlopříčku, dražší model X340 nabídne výkonnější procesor z rodiny Intel Centrino ULV, o podrobnostech výrobce bohužel mlčí. Nejvyšší model X600 je osazen displejem patnáctipalcovým displejem. Modely řady X320 a X340 váží jen 1,3 kg, model X600 pak 2 kilogramy včetně akumulátoru.

Notebook s dlouhou životností na baterie

MSI Wind U115 Hybrid je světově první netbook s SSD flash diskem a HDD pevným diskem současně. Inovativní kombinace ukládání dat a MSI je exkluzivní technologie ECO tak prodlužuje životnost baterií netbooku až na 12 hodin (s 6 článkovou baterií) MSI tak opět reaguje na požadavky koncových uživatelů a snaží se jim maximálně vyjít vstříc.

Stolní počítače All-In-One PC Wind Top a Wind NetOn

MSI All-In-One počítače jsou stylové, štíhlé a cenově dostupné systémy pro Váš domov či kancelář. Jejich kompletní řady lze rozdělit do tří segmentů MSI AIO E (Entertainment) série, P (Professional) a C (Classic série). Na letošním CeBITu MSI předvádí novou řadu E - 22 "Wind Top AE2200, 19" Wind Top AE1900 plus na CES v Las Vegas představenou P serii "Wind NetOn AP1900.

CS24

Po skončení veletrhu se na všechny novinky podíváme podrobněji včetně fotografií skutečných výrobků. Sledujte tedy i nadále ExtraNotebook.cz.