Hlavní navigace

Novinky ve Windows (Phone) Store: Duolingo, Wolfram Alpha a Foursquare

20. 11. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Podívejte se s námi v krátkosti na to, co se odehrává ve Windows (Phone) Store. V dlaždicovém prostředí se teď také naučíte cizí jazyk. Duolingo vyučuje španělštinu, portugalštinu, francouzštinu, italštinu, angličtinu a němčinu. K novým kouskům vás aplikace přivede zábavnou a návykovou formou. Poprvé vyšla před třemi roky jako soukromá beta.

Druhou novinku v katalogu představuje Wolfram Alpha. Tento chytrý pomocník a vyhledávač už delší dobu nefunguje úplně zdarma a ani nová aplikace není poskytována bezplatně. Se svými znalostmi se podělí za 60 korun. Vedle verze pro Windows Phone vyšla také varianta pro Windows 8. Koupí jedné verze získáváte právo na stažení druhé.

 

Mezitím Foursquare překopalo stávajícího klienta pro Windows Phone. Tomu předcházelo vydání samostatné aplikace na přihlašovaní se z míst – Swarm. Osamostatněné Foursquare nyní slouží k doporučování míst, hledání nových podniků na základě osobních doporučení atp. Novou verzi pro WP by měla následovat varianta pro Windows 8.

MMF24

Na závěr jsme si schovali další pozitivní zprávu. V příštím roce poctí svou návštěvou Windows populární platební služba PayPal. Pilotní program odstartuje někdy v lednu až únoru. Informace firma sdělila e-mailem člověku, který se prostě přímo zeptal, zda se něco nechystá. Jako první dorazí aplikace pro Windows 8, o něco později pak verze pro Windows Phone 8.1. Ještě, že Microsoft přišel s konceptem univerzálních aplikací.

via WinBeta 1 | 2 |3
Windows Phone Central