Hlavní navigace

Názory k článku „Nový hledač“ Petra Hejla dostal zelenou, za rok přijde revoluční vyhledávač

  • 4. 2. 2011 3:50

    anonymní

    Ať už něco nastane i ve filmovém průmyslu. Vždyť je to hrůza. Proč není na internetu portál, kde můžete sledovat nové filmové premiéry formou streamu (z archivu) s titulky?

    Dnes si více lidí potrpí na titulky, protože český dabing je katastrofální. Především tržby formou "malý poplatek, spousta uživatelů" by určitě fungovaly. Dnes není doba, kdy si každý může zajít 5x do měsíce do kina na film po 150,-Kč... nabízejte to ihned na internetu třeba za 50,-Kč na 1 shlédnutí - platnost 24h, apod. Když to uvidí 10x víc lidí než v kině, tak se to pořád vyplatí víc.
    Už jen ta cesta do kina je otravná. Formát 720p či 1080p či nižší musí na netu každého uspokojit - nebo si každý vybere(překážka je jen delší doba, než se mu to načte do bufferu, v závislosti na rychlosti připojení internetu).

    Plusy:
    -pohodlí domova (kdo dnes nemá 5.1 systém a pořádné LCD ?, kolik z náš si na to vůbec potrpí?)
    -ušetřené finance na cestu do kina a PŘEDEVŠÍM ČAS
    -nižší cena za premiéru filmu než v kině

    Mínusy:
    -potřeba mít lepší internetové připojení (dnes už to není takový problém)
    -absence prostředí kina - velikost obrazu / kvalita zvuku (=> ale o to dnes každý nestojí za ty prachy, cestu do kina, předražené vstupné,...)

    Prostě suma sumárum by se tohle mělo vážně začít řešit a nesnažit se slepě ničit důsledky špatného filmového trhu v podobě warezu, ale zaměřit se na příčinu, proč tu asi je? Protože systém distribuce filmů je špatný již mnoho let a vůbec nedrží kroky se současnými trendy.
    Viz GoogleTV a jiné zajímavé projekty.

    Já mít možnosti, tak všechny ty rádoby manažery ze dne na den vyhodím a přijmu nějakého Frantu z venkova, který má zdravý rozum, o ničem jiném to není.