Hlavní navigace

Názor k článku IDOS po 10 letech mění design. Jak se vám líbí nové jízdní řády? od TMA - Přesně. Je opravdu hloupé developit něco, u čeho...

  • 27. 5. 2020 21:15

    TMA (neregistrovaný)

    Přesně. Je opravdu hloupé developit něco, u čeho i takový dinosaurus jako MS dospěl k uznání, že to nefunguje (dlaždice).

    Od přechodu na novou verzi / vzhled je to v Google Chrome k nepoužití. Roletky nefungují a už ani nevím co všechno, protože je to nepoužitelné (edit: tak to nefunguje zřejmě kvůli AdBlocku - tedy nepoužitelné). Myslel jsem, že to opraví, ale nikoliv. V IE to jakš takš jde, resp. roletky fungují, ale hned jsem narazil na jiné chybky. IDOS app pro Android mi funguje dobře.

    Nechápu, koho napadlo zavést nový (a nefunkční) vzhled, když starý byl ok. Někdo za to dostal zaplaceno, místo aby sám zaplatil. Dříve byly původní JŘ údajně k dispozici na jizdnirady.idnes.cz., ale to už neplatí.

    To: 8B3CE273, Redmarx, thegrid: Že máte energii psát komentáře s nulovou informační hodnotou. Navíc - zobrazuje cd.cz/eshop jízdní řády konkurenčních dopravců? Odpovím - nezobrazuje. Tedy cd.cz/eshop jako náhrada k ničemu.

    Rozumně funguje https://bileto.blesk.cz/ Líbí se mi zobrazení mapky - když neznám oblast a jsou tam přestupy, tak si takto udělám hned lepší představu.
    Dále seznam.cz/jizdnirady/ ... vychází ze stejných dat jako idos