Hlavní navigace

Názor k článku Nový vyhledávač Microsoftu již příští týden od jan.elznic - Nemůžu tak úplně souhlasit. Pro Microsoft nejsou domácnosti...

  • 27. 5. 2009 8:19

    jan.elznic (neregistrovaný)



    • Nemůžu tak úplně souhlasit. Pro Microsoft nejsou domácnosti tak klíčové jako business sektor, kde si vydělá několikanásobně více peněz, nehledě na to, že v doma mají lidi daleko více pirátských instalací než ve firmách a velkých společnostech, kde to není tak jednoduché. A pak firmy mají i mnohem více důvodů, proč upgradovat, než domácnosti. Proto se nasadit podobné ceny Microsoftu prostě vyplatí.


    • Dle mého názoru cena 5 200,- Kč za krabicovou verzi Windows Vista Home Premium je možná trochu vyšší, ale upgradovat z Windows XP Home lze už za 3 000,- Kč a OEM licence, kterou většina lidí kupuje, stojí už dokonce 2 600,- Kč, což není zase tak drahá investice, a myslím, že i celkem snesitelná. Takový mobilní telefon si lidé kupují jednou do roka a je kolikrát mnohem dražší, operační systém Windows vychází jednou za cca 3 roky - 5 let a je ještě levnější.


    • A pak verze Business a vyšší pro podnikový sektor jsou dražší než ty pro domácnosti, to je taky docela důležité.


    • Btw kde jsi přišel k tak nesmyslným cenám?