Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nvidia chystá grafiku s plně aktivním čipem GA102, 10 752 shadery. Ale s pamětí GDDR6. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 9. 2020 11:03

    JirkaK

    1080Ti jsem neměl, měl jsem 1080. Dokud jsem jel na vodě byl to pro mě randál, ale teď co mám grafiku na vzduchu, tak bych ten blower klidně snesl. Současné GamingXTrio je u 2070S nejtichší provedení na trhu a stejně o ní spolehlivě vím stejně jako jsem věděl o té 1080 když tam byl founders chladič a to i při OC pokusech, kdy do té karty šlo přes 200W. Teď si dokážu představit že bych to klidně snesl, těch pár dB rozdíl člověk fakticky nerozliší, tišší zvuk může díky charakteristice člověk vnímat jako hlasitější než ve skutečnosti hlasitější zvuk s jinou charakteristikou. U toho hraní mi to nevadí, vadí mi pokud o počítači vím když je v klidu nebo při nenáročné činnosti, to je pak ta situace kdy slyším i to "klapání" PWM regulace. Ale v klidu ten blower fakticky slyšet nejde.